Čistač jezika od nehrđajućeg čelika Čistač jezika od nehrđajućeg čelika sa cilindričnim drškama. Vrhunska kvaliteta materijala, oblik i .. Product #: CISTAC_JEZIK_CELIK Regular price: $28.00 $28.00 Na zalihama

Čistač jezika od nehrđajućeg čelika

Brend:
Raspoloživost: Na zalihama

Cijena: 35,00 Kn
Cijena bez PDV-a: 28,00 Kn

KORISTITE KVALITETAN PRIBOR
Za čišćenje jezika savjetujemo koristiti anatomski oblikovane čistače jezika, sa širim vrhom kojim djelujemo na povlačenje tokisna, napravljene od kvalitetnog i nehrđajućeg materijala te čvrstih i dobro oblikovanih drški koje vam omogućavaju dobro držanje a zatim i kvalitetno čišćenje i upravljanje priborom.
Nakon čišćenja, čistač isperite pod vodom i odložite u posudu u kojoj držite i četkicu za zube.
Povremeno, radi sjaja i higijene, savjetujemo čistače očistiti limunom a zatim isprati toplom vodom.
Ne dijelite svoj čistač jezika sa drugim osobama već omogućite da svaki član obitelji ima svoj čistač baš poput vlastite četkice za zube.

Naši čistači dolaze upakirani te s uputama za korištenje na hrvatskom jeziku.

 

REDOVITO ČIŠĆENJE JEZIKA ČUVA VAŠE ZDRAVLJE!

Mi savjetujemo – činite to svakoga jutra. Neka to bude dio vaše jutarnje higijene. Netom prije pranja zuba lagano pređite čistačem po površini jezika i uklonite sloj bijelih naslaga koje su znak nakupljenih toksina. A tek zatim operite zube.
Da. Jer čišćenjem jezika čuvamo i njegujemo sve organe usne šupljine a zatim i izravno, uklanjanjem toksina nakupljenih na površini jezika, djelujemo na zdravlje cijeloga organizma.
Osim što na taj način djelujemo na uklanjanje neugodnog zadaha, revitaliziramo područje grla i njegove šupljine što povoljno djeluje na uklanjanje/smanjenje bakterija, infekcija i upala.
Čist jezik utječe i na zdravlje sinusa, njihovu prohodnost i lakše disanje.
Čišćenje jezika izravno stimulira rad slinovnica te tako potiče procese probavljanja hrane i ujedno pozitivno djeluje na samu probavu koja je temelj našega zdravlja.

Više o postupku čišćenja jezika i njegovoj dobrobiti po naše zdravlje, pročitajte u tekstu ovdje: http://ayurveda4you.net/index.php/u-ravnotezi/78-jiva-sodhana-ili-ciscenje-jezika

 

.

Pretraživanje proizvoda

KOŠARICA