Holy Lama Holy Lama Natural Handmade Soap Curcuma, 100g AYURVEDSKI SAPUN NA BAZI KURKUME I LJEKOVITIH ULJA U POSUDI OD PALMINOG LIŠĆA.. Product #: HL_SoapCurcuma_100g Regular price: $23.20 $23.20 Na zalihama

Holy Lama Natural Handmade Soap Curcuma, 100g

Brend: Holy Lama
Raspoloživost: Na zalihama

Cijena: 29,00 Kn
Cijena bez PDV-a: 23,20 Kn

AYURVEDSKI SAPUN NA BAZI KURKUME I LJEKOVITIH ULJA U POSUDI OD PALMINOG LIŠĆA

Tko poznaje, cijeni i koristi mudrost Ayurvede, tada već zna da je kurkuma jedan od najvećih darova Ayurvede cijelome svijetu. Ako je itko proslavio kurkumu i njena sjajna, ljekovita djelovanja tada je to Ayurveda. A u ovome sapunu, mi joj se posebno priklanjamo i uživamo u njenim njegujućim svojstvima kojima prirodajemo njena anitupalna, antibiotska, antigljivična...A zatim, kurkuma prirodno smiruje upalna stanja....Djeluje povoljno na epidermalni sloj i smiruje kožu sklonu upalama, iritacijama, crvenilu i nadraženosti...Tako ćemo u ovome sapunu, kurkumu rado koristiti a posebno stoga što je njeno botaničko bogatstvo, oplemenjeno uljima koja sve od reda cijenite, poštujete i želite osjetiti i na svojoj koži i na njezinu zdravlju. Kokosovo ulje, ulje klinčića, naranče, geraniuma....čine prelijep i rijetko viđen spoj u kojemu njega postaje važan korak  prema zdravlju.

VIŠE INFORMACIJA O LJEKOVITOSTI I DJELOVANJU KURKUME, PROČITAJTE U TEKSTU OVDJE: http://www.ayurveda4you.net/index.php/ljekovito-bilje-i-zacini/59-kurkuma

 

 

 

Cold pressed Coconut oil
Chaulmaugra oil
Turmeric oil
Clove bud oil
Geranium oil
Orange oil
Vetivert oil
Citronellol
Geraniol
Isoeugenol
Linalool
Eugenol
Limonene
Coumarin

Težina: 100g.

POSVE PRIRODNI I RUČNO RAĐENI SAPUNI PREMA TRADICIONALNIM, AYURVEDSKIM RECEPTURAMA

Oduvijek su takvi, posebni dragulji prirodne izrade i njege mamili ljubitelje prirodnih sastojaka, djelovanja i mirisa. No, ovi naši plijene po mnogo toga.
Predivno pakirani u posudu od palminog lišća, spoj su vrijednoga sadržaja za njegu i prirodne posude koja i nakon što potrošite sapun, ostaje i biva vam od koristi. A zatim, miris je ugodne i jednostavne čistoće ostaje dugo na koži. Posebno ističemo bogat udjel uljnih tvari kojima se koža njeguje i hrani pa takav proizvod više nije samo sredstvo redovite higijene, već njege i zadovoljstva.
No, ono što odreda ističu svi naši korisnici je oduševljenje mekoćom, svilenkastim dodirom i bogatom pjenom koja se prirodno stvara i pri tom njeguje vašu kožu koja ostaje nahranjena, mekana i zanosno, mirisno čista.

Pretraživanje proizvoda

Mailing lista

KOŠARICA