Holy Lama Holy Lama Natural Handmade Soap Yogi, 100g NEEM I TULSI OPLEMENJENI PREDIVNIM BILJNIM ULJIMA I U POSUDICI OD PALMINOG LIŠĆA.. Product #: HL_SoapYogi_100g Regular price: $23.20 $23.20 Na zalihama

Holy Lama Natural Handmade Soap Yogi, 100g

Brend: Holy Lama
Raspoloživost: Na zalihama

Cijena: 29,00 Kn
Cijena bez PDV-a: 23,20 Kn

NEEM I TULSI OPLEMENJENI PREDIVNIM BILJNIM ULJIMA I U POSUDICI OD PALMINOG LIŠĆA

Predivan sapun za tvoju svakodnevnu njegu. Neem i tulsi, dvije snažne i ljekovite ayurvedske biljke, zajedno spojeni sa obiljem predivnih ulja, čine ovaj sapun iznimno posebnim i privlačnim za njegu. Meka tekstura sapuna koja se fino pjeni, ugodan miris i botančko djelovanje profinjenh, ljekovitih sastojaka koji njeguju vašu kožu, učinit će da ovaj sapun bude vaš odabir baš kada želite za sebe nešto posebno i prirodno. A zatim, ovoj predivnoj ljepoti treba pridodati i to da su Holly Lama sapuni rađeni ručno. S ljubavlju. Posve čisti. Počevši od sastojaka, izrade i pakiranja, sapuni su posve ekološki. Iz tog je razloga i pakiranje naših sapuna posebno. Svaki je sapun prvo omotan ekološkim papirom kako bi zatim bio smješten i pohranjen poput vrijednog bisera u posebnu posudu od palminog koja ga čuva baš poput školjke.  

DJELOVANJE NEEMA / antigljivična, antiupalna, antibakterijska svojstva...Neem svojim djelovanjem smanjuje crvenila, ugodno hladi, smiruje...Neem je gotovo uvijek sastojak ayurvedskih preparata za njegu kože te je jedna od vodećih biljaka koju Ayurveda preporučuje kao vodeću u njezi i čistoći kože te u liječenju različitih kožnih oboljenja. :

DJELOVANJE TULSIJA: Poznat po svom iznimno širokom spektru pozitivnog djelovanja na zdravlje čovjeka, Tulsi je jedna od najvrijednijih biljaka ayurvedske botanike. Oralno uziman i propisivan zbog svojih snažnih svojstava jačanja imuniteta, kod stanja kašlja, groznica, upala, prehlada, gripa i stanja slabljenja organizma...Tulsi je u obliku čaja i u obliku ekstakata, kapsula, redovito preporučivan za oporavak i poticanje zdravlja.  Esencialno ulje ekstrahirano iz Tulsija, ima mnoge ljekovite i njegujuće komponente za zdravlje i ljepotu kože. Antibakterijska svojstva, te svojstva ugodnog osvježavanja i hidratacije kože, biti će dodatno podržana biljnim učinkom ulja poput ulja kokosa, palmarose, yangy langa...koji ne daruju samo ugodan miris i njegujuć ton ovome sapunu, već dopronose mekoći i njezi vaše kože te joj podaruju zanosan osjećaj čistoće. Više o ljekovitom djelovanju tulsija na zdravlje, pročitajte ovdje: http://www.ayurveda4you.net/index.php/ljekovito-bilje-i-zacini/32-tulsi-sveti-bosiljak

SASTOJCI:

Cold pressed Coconut oil
Neem oil
Tulsi oil
Palmarosa oil
Vetivert oil
Lavender oil
Sugandha Mantri oil
Ylang ylang oil
Patchouli oil
Orange oil
Geranium oil
Galangal oil
Citronellol
Geraniol
Limonene
Linalool
Benzyl benzoate
Benzyl alcohol
Eugenol

Težina: 100 gm

Hladno prešano kokosovo ulje
Nimoo ulje
Tulsi ulje
Ulje Palmarose
Ulje vetivera
Lavendino ulje
Sugandha Mantri uljel
Ylang ylang ulje
Patchouli uljel
Ulje naranče
Geranium
Galangall
Citronelal
Geraniol
Limonene
Linalool
Benzyl benzoate
Benzyl alcohol
Eugenol

POSVE PRIRODNI I RUČNO RAĐENI SAPUNI PREMA TRADICIONALNIM, AYURVEDSKIM RECEPTURAMA

Oduvijek su takvi, posebni dragulji prirodne izrade i njege mamili ljubitelje prirodnih sastojaka, djelovanja i mirisa. No, ovi naši plijene po mnogo toga.
Predivno pakirani u posudu od palminog lišća, spoj su vrijednoga sadržaja za njegu i prirodne posude koja i nakon što potrošite sapun, ostaje i biva vam od koristi. A zatim, miris je ugodne i jednostavne čistoće ostaje dugo na koži. Posebno ističemo bogat udjel uljnih tvari kojima se koža njeguje i hrani pa takav proizvod više nije samo sredstvo redovite higijene, već njege i zadovoljstva.
No, ono što odreda ističu svi naši korisnici je oduševljenje mekoćom, svilenkastim dodirom i bogatom pjenom koja se prirodno stvara i pri tom njeguje vašu kožu koja ostaje nahranjena, mekana i zanosno, mirisno čista.

Pretraživanje proizvoda

Mailing lista

KOŠARICA